zaterdag 20 april 2024

Nieuwe website KNMV

Wie vanmorgen bij toeval al naar KNMV.nl surfte, zal ongetwijfeld iets opgevallen zijn. Inderdaad, een nieuwe website. De nieuwe site bestaat uit twee verschillende gedeelten: motorrijden en sport.  Bij een volgend bezoek, blijft deze eerste keuze bepalend voor het uiterlijk van de site. Uiteraard kun je gemakkelijk switchen tussen beide gedeelten. Daarnaast is er opvallend veel ruimte voor Twitter en Facebook.

Manager afdeling motorrijden Cees Lengers: “We zijn vol vertrouwen dat de nieuwe website voor veel positieve reacties zal zorgen. De KNMV-slogan ‘in het belang van motorrijders’ komt nu beter tot zijn recht. Ook niet-leden zijn welkom. De vernieuwde website moet een platform zijn voor motorrijders, waar je alles kunt vinden voor het beoefenen van je hobby.”

Door een nieuwe navigatie en een verbeterde zoekfunctie is het vinden van informatie veel eenvoudiger dan voorheen en dat is misschien wel de grootste vooruitgang. Ook zijn er filmpjes over de diverse Voortgezette Rijopleidingen van de KNMV te vinden. Nieuwsgierig geworden? Oordeel zelf op www.knmv.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen