Nieuwe website KNMV

Wie vanmorgen bij toeval al naar KNMV.nl surfte, zal ongetwijfeld iets opgevallen zijn. Inderdaad, een nieuwe website. De nieuwe site bestaat uit twee verschillende gedeelten: motorrijden en sport.  Bij een volgend bezoek, blijft deze eerste keuze bepalend voor het uiterlijk van de site. Uiteraard kun je gemakkelijk switchen tussen beide gedeelten. Daarnaast is er opvallend veel ruimte voor Twitter en Facebook.

Manager afdeling motorrijden Cees Lengers: “We zijn vol vertrouwen dat de nieuwe website voor veel positieve reacties zal zorgen. De KNMV-slogan ‘in het belang van motorrijders’ komt nu beter tot zijn recht. Ook niet-leden zijn welkom. De vernieuwde website moet een platform zijn voor motorrijders, waar je alles kunt vinden voor het beoefenen van je hobby.”

Door een nieuwe navigatie en een verbeterde zoekfunctie is het vinden van informatie veel eenvoudiger dan voorheen en dat is misschien wel de grootste vooruitgang. Ook zijn er filmpjes over de diverse Voortgezette Rijopleidingen van de KNMV te vinden. Nieuwsgierig geworden? Oordeel zelf op www.knmv.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.