MOTO73 Testjaarboek 2013

Het MOTO73 Testjaarboek 2013 is uit! Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die houdt van wetenswaardigheden. Want natuurlijk vind je in het hart van het Testjaarboek de traditionele catalogus met de technische gegevens en prijzen van alle nieuwe motoren en scooters. Maar dat is lang niet alles.

Welke technische hoogstandjes worden er anno 2013 in de moderne motor- en scootersector verwerkt? In vier overzichtelijke pagina’s praten we je bij. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het leasen van een motorfiets. Wat zijn de nadelen maar vooral wat zijn de voordelen?

En dat is nog lang niet alles want we hebben ook nog eens 31 motoren getest. Van de Ducati Streetfighter tot de Moto Guzzi V7 Stone tot aan de Suzuki V-Strom 650. Het MOTO73 Testjaarboek 2013 ligt nu in de winkel en kost 7.95 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.