Grof geschut van Kymco

Het Taiwanese Kymco gaat met grof geweld komen. De motorfabrikant, vooral bekend om haar 50- en 125cc-modellen, is bezig om de MyRoad 700 de weg op te krijgen. De verwachting is dat de maxiscooter in het voorjaar van 2012 op de Nederlandse markt terecht komt.

De tweecilinder die de 265 kg wegende MyRoad rijk is, doet de vermogenskromme pieken op zo’n 60 pk. Het maximale koppel ligt bij 5.500 tpm op een goede 63 Nm. De prijs voor ons Nederlanders is vastgesteld op € 9.999,- en dat is inclusief ABS.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.