Groot protest in Brussel

Tussen 1.000 en 1.400 boze motorrijders hadden zich afgelopen zaterdag verzameld in Brussel voor een manifestatie aan het Jubelpark, aldus Het Laatste Nieuws. Met de actie wilden ze aandacht vragen voor wat ze een motorfobisch Europa noemen. Hun passage door Brussel veroorzaakte op verschillende plaatsen in de stad verkeershinder.

Volgens de 'Fédération belge des motards en colère' willen de motorrijders een motorfobisch Europa aan de kaak stellen en protesteren ze tegen absurde regelgeving. Ze willen ook dat er meer rekening wordt gehouden met de motor wat betreft infrastructuur en veiligheid op de weg. Wordt vervolgd!

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.