Film > Ramon terug op de crosser

Steve Ramon heeft voor het eerst sinds zijn zware val tijdens de 2011 GP van Lommel weer op een crossmotor gezeten. Hij legde zijn eerste rondjes af op het Finlandcircuit in het Nederlandse Westdorpe. “Het was even wennen”, klink het.

Acht maanden geleden raakte de wereldkampioen van 2007 bijna verlamd, maar sindsdien werkt hij stap voor stap aan zijn comeback. “Het was even wennen om het motorgevoel terug te krijgen”, luidt het op zijn website. “Steve is nog niet 100 procent hersteld, maar dit is wel weer een stap in de goeie richting.”

Film: Marco Duerinck
Foto: ANP
Bron: Sporza en 2011.mx1-steveramon.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.