Alle specs 2019 motoren staan in de Motorbase

Keulen en Milaan liggen alweer een poosje achter ons. Die tijd hebben we niet in ledigheid doorgebracht.

Alle grote beurzen zijn achter de rug. Dat betekent dat vrijwel alle 2019-modellen bekend zijn. Alle specs van al die nieuwe en gewijzigde modellen kun je nu raadplegen in de Motorbase. Je kunt de specs van diverse modellen ook met elkaar vergelijken.

Bezoek Motorbase

Voor je gemak hebben we hier alvast ‘bouwjaar 2019’ voor je op een rijtje gezet.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.