13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Grote motorshow in Westerbork

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december houden Ben Looijen en Gert de Weerd in zaal Meursinge te Westerbork een grote motorshow. Diverse motoren uit de wegrace, cross en baansport zullen hier op 350 vierkante meter tentoongesteld staan.

Heb je nog iets ‘leuks’ in de schuur staan? Stuur dan een mail naar info@bazzer.nl of gertdeweerd@gmail.com en wie weet nemen Ben en Gert contact met je op. Om de sfeer te verhogen zal er tijdens de show zeer regelmatig een motor gestart worden. Iets dat je normaal altijd mist op beurzen. Vreemd is het dus niet dat de beurs ‘Niet lullen maar brullen’ heet…

Meer info: www.bazzer.nl (onder het kopje Motorshow Westerbork)

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen