Grote motorshow in Westerbork

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december houden Ben Looijen en Gert de Weerd in zaal Meursinge te Westerbork een grote motorshow. Diverse motoren uit de wegrace, cross en baansport zullen hier op 350 vierkante meter tentoongesteld staan.

Heb je nog iets ‘leuks’ in de schuur staan? Stuur dan een mail naar info@bazzer.nl of gertdeweerd@gmail.com en wie weet nemen Ben en Gert contact met je op. Om de sfeer te verhogen zal er tijdens de show zeer regelmatig een motor gestart worden. Iets dat je normaal altijd mist op beurzen. Vreemd is het dus niet dat de beurs ‘Niet lullen maar brullen’ heet…

Meer info: www.bazzer.nl (onder het kopje Motorshow Westerbork)

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.