donderdag 18 april 2024

Guy Martin naar TT van Man

In de categorie dingen die we graag zien gebeuren: Guy Martin doet dit jaar weer mee met de Isle of Man TT. En het wordt nog beter. Hij komt uit in een team samen met John McGuinness. De CBR1000RR Fireblade SP2 zal hiervoor de te berijden machine zijn. Zal hij hiermee eindelijk die felbegeerde winst kunnen pakken?

“Er zijn wat onafgemaakte zaken”, vertelt Guy Martin aan onze vakgenoten van MCN. Nadat de Brit vorig jaar niet meedeed aan de befaamde TT van Man, is hij er dit jaar dus gewoon weer bij. Martin laat geen twijfel bestaan over het doel van zijn deelname. “Natuurlijk wil ik mijn verdomde winst. Als ik geen kans had om te winnen zou ik er niet heen gaan!” Het feit dat hij eerder niet won wijt aan aan een verkeerde aanpak. “Ik zag het racen te veel als hobby en ga het nu professioneler aanpakken.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen