Guy Martin naar TT van Man

In de categorie dingen die we graag zien gebeuren: Guy Martin doet dit jaar weer mee met de Isle of Man TT. En het wordt nog beter. Hij komt uit in een team samen met John McGuinness. De CBR1000RR Fireblade SP2 zal hiervoor de te berijden machine zijn. Zal hij hiermee eindelijk die felbegeerde winst kunnen pakken?

“Er zijn wat onafgemaakte zaken”, vertelt Guy Martin aan onze vakgenoten van MCN. Nadat de Brit vorig jaar niet meedeed aan de befaamde TT van Man, is hij er dit jaar dus gewoon weer bij. Martin laat geen twijfel bestaan over het doel van zijn deelname. “Natuurlijk wil ik mijn verdomde winst. Als ik geen kans had om te winnen zou ik er niet heen gaan!” Het feit dat hij eerder niet won wijt aan aan een verkeerde aanpak. “Ik zag het racen te veel als hobby en ga het nu professioneler aanpakken.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.