De Ducati Diavel Diesel

Wat krijg je als een fabrikant voor exclusieve motoren en een modeontwerper de handen ineen slaan? Juist, de Ducati Diavel Diesel. De toch al vrij extreme Diavel is nog excentrieker gemaakt door de samenwerking met het kledingmerk. En de samenwerking gaat verder. Diesel zelf zal ook Ducati kledingstukken gaan verkopen. Dit is overigens niet de eerste keer dat de Italianen met het merk samenwerken. Eerder werd de Monster al in Diesel-stijl gehuld. Het geborstelde roestvrij staal en de dikke lassen geven de motor volgens Ducati en Diesel zijn karakter. De Italiaanse fabrikant en de spijkerbroekenboer zullen van dit speciale model het illustere aantal van 666 exemplaren gaan produceren. De woorden Ducati, Diavel en Diesel hebben elk zes letters, vandaar het aantal. Zoals bij gelimiteerde oplages wel vaker gebeurt, krijgt elke motor een typeplaatje met het productienummer. Ducati onthulde de Diavel waar hij thuishoort, op de Milan Men’s Fashion Week.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?