vrijdag 19 april 2024

Hammond gewond bij motorongeluk

Beeld: ANP

Tijdens opnames voor The Grand Tour in Mozambique, heeft Richard Hammond (47) een ernstig motorongeluk gehad. De Britse presentator raakte buiten westen op een afgelegen locatie. Ondanks dat bleken zijn verwondingen mee te vallen. Gelukkig, want door de afgelegen locatie zou het lang geduurd hebben voor hij hulp had kunnen krijgen.

Ondanks dat zijn verwondingen mee zouden vallen, is het gezien Hammonds geschiedenis wellicht zorgelijk te noemen dat hij buiten westen is geraakt. In 2006 crashte hij tijdens opnames van Top Gear – het programma waar Hammond samen met Jeremy Clarkson en James May eerder presenteerden – met 463 km/u en liep hij ernstige hersenbeschadiging op. Na een coma van twee weken had hij nog lang last van depressies, paranoia en geheugenverlies.

Het ongeval zal waarschijnlijk gewoon uitgezonden in het tweede seizoen van The Grand Tour, wat uitgezonden wordt via Amazon Prime.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen