zaterdag 20 april 2024

Holland Motor Sports exclusieve-importeur voor Arrow

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Holland Motor Sports is per 1-1-2017 de exclusieve importeur voor Arrow uitlaten voor Nederland. Arrow is sinds 1985 actief als fabrikant van uitlaten voor straat/cross/enduro en race uitlaten en Gianelli voor scooters. Onder de naam Mohican is er sinda januari van dit jaar ook een reeks goedgekeurde uitlaten voor Harley-Davidson beschikbaar. Arrow maakte in de wegrace historie met rijders zoals Eddie Lawson, Max Biaggi, Kevin Schwantz, Mick Doohan etc. Op dit moment is het MotoGP -LCR Honda team van Carl Crutchlow de blikvanger voor Arrow.

Arrow levert naast een programma race uitlaten ook volgens de 2017 EU norm goedgekeurde uitlaten voor vrijwel ieder type motorfiets, met en zonder Arrow katalysator. De complete uitlaat systemen en of slipon´s worden geleverd met RVS of titanium bochten en verbindingstukken en Aluminium, Titanium of Carbon einddempers/end caps, allen met gegarandeerde vermogens winst en gewichtsvermindering t.o.v van de originele systemen.

Het unieke aan de Arrow uitlaten is dat d.m.v van een circlip in de einddemper een gedeelte van het binnen werk(Db killer) snel verwijderd kan worden i.g.v van bijvoorbeeld circuit gebruik dit geld zowel voor de EU goedgekeurde uitlaten als voor de circuit systemen, dit is bij andere leveranciers met EU 2017 goedkeuring niet mogelijk.

Levering in maximaal 3 dagen.

Voor verdere inlichtingen
Internet: www.hollandmotorsports.nl
Tel:  +31-(0) 653933188

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen