Hardcore 700 Ténéré gewenst? Is dit dan wat?

Het gerucht gaat dat er een nóg sportievere versie komt van de toch al heel avontuurlijk ingestelde Yamaha 700 Ténéré. Mogelijk dat Ténéré 700-projectleider Takushiro Shiraishi zich een beetje versprak tijdens een interview met het Italiaanse motorblad Motociclismo. Hij zei dat e veel verzoeken hebben ontvangen van motorrijcers voor een nog meer hardcore Ténéré en dat hij daar zeker rekening mee zal houden.

Met zo’n opmerking kun je natuurlijk alle kanten op. Maar mocht Shiraishi echt in die richting denken, zou hij de Yamaha MT-07, van de Australiër Andrew Stagg eens nader kunnen beschouwen. Het is weliswaar een Supermoto, maar toch…

Andrew woont in het subtropische Queensland, in het noordoosten van Australië. Hij is een metaalbewerker van beroep en speelt met het idee zijn eigen customshop op te zetten.

Bron: Bikeexif

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?