woensdag 27 september 2023

Harley-Davidson 120th Anniversary komt naar Budapest!

In juni 2023 zal de historische hoofdstad Boedapest gastheer zijn voor een van ’s werelds grootste verjaardagsfeesten, als Harley-Davidson zijn 120e verjaardag viert.

Het evenement staat gepland voor 22 tot 25 juni 2023, waarbij de evenementen naar verluidt zullen plaatsvinden in het hart van de Hongaarse hoofdstad. Op dit moment is er nog niets bekend over het evenement, maar als we afgaan op eerdere evenementen, stellen we ons motoren, al dan niet alcohol-vrij bier, muziek, eten en vrienden voor.

Harley-Davidson zegt op z’n website:

‘Harley-Davidson zal zijn 120ste jaar in stijl vieren tijdens het Europese “Harley-Davidson 120th-anniversary event”, een vierdaags festival van entertainment, muziek, eten en motorcultuur. Dit speciale evenement vindt plaats in het centrum van Boedapest, Hongarije, en verwelkomt rijders, liefhebbers en fans om elkaar in Europa te ontmoeten voor een grootse viering. Meer details en tickets zijn binnenkort beschikbaar.’

Ook feest in Milwaukee

Mogelijk vind je het misschien vreemd dat een volledig Amerikaans merk zijn verjaardag in Europa viert. Wees gerustgesteld: ook aan de overkant van de plas vieren ze feest. Dat evenement vindt plaats in Milwaukee van 13 tot 16 juni.

Meer informatie over de Harley-Davidson 120th Anniversary Europe vind je hier.

Meer informatie over de Harley-Davidson 120th Anniversary USA, inclusief overnachtingsmogelijkheden en Eagle Rider-motorverhuur en -tours, vind je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image