Harley-Davidson 2021: Virtuele introductie op 19 januari

Harley-Davidson zal nieuwe 2021 motorfietsen, onderdelen en accessoires, rijkleding en kleding onthullen tijdens de eerste virtuele introductie. Registratie staat open voor iedereen.

Voor het eerst in de 118-jarige geschiedenis zal Harley-Davidson de wereld virtueel samenbrengen voor de lancering van de 2021 modellen. Schrijf 19 januari in je agenda. Tijdens het Worldwide Digital Event worden alle 2021 motorfietsen, onderdelen en accessoires, rijkleding en kleding onthuld.

Het evenement staat open voor iedereen: registreer je op H-D.com/21

2021 Harley-Davidson XL1200NS Sportster Iron 1200

Nieuwe aanpak van productlanceringen

Het digitale wereldwijde virtuele event van H-D 21 maakt deel uit van de strakke en nieuwe aanpak om producten op de markt te brengen. Eerder dit jaar werd de introductie van modeljaar 2021 verschoven. Harley-Davidson gebruikte die tijd de geplande productportefeuille met 30% te stroomlijnen én de onthulling van het modeljaar sluit nu aan op het begin van het rijseizoen. Dan wordt ook de marketing opgevoerd voor een maximaal effect.

Harley-Davidson fabriek vol met zonnepanelen

2021 Harley-Davidson Road King

‘We zijn verheugd om de wereld virtueel samen te brengen om de inspiratie en passie achter onze 2021-modellen te laten zien, inclusief een glimp van onze eerste avontuurlijke touringmotor, Pan America,’ zegt VP Marketing Theo Keetell. ‘We kijken ernaar uit om dit moment te delen met onze klanten, dealers en fans van over de hele wereld.’

2021 Harley-Davidson FXLRS Low Rider S

Avonturier Jason Momoa deelt zijn passie…

De Amerikaanse acteur, producent en motorliefhebber Jason Momoa zal een sleutelrol spelen in het H-D 21 event. Momoa zal zijn gedachten delen over hoe Harley-Davidson’s aankomende Pan America zijn passie voor het merk heeft vergroot en nieuwe mogelijkheden heeft gecreëerd om eindeloze horizonten te verkennen buiten de geasfalteerde wegen.

‘Harley-Davidson heeft mogelijkheden voor mij ontsloten om het avontuur te vinden met geweldige mensen op ontzagwekkende plekken. Mijn inspiratie vond ik in de United We Will Ride content-serie,’ zegt Momoa. ‘Ik was opgewonden om samen te werken met Harley-Davidson. Voor een eerste blik en de kans om de Pan America 1250 te rijden. Het is het perfecte voertuig dat mijn liefde voor het buitenleven, het onbekende en Harley-Davidson combineert. Motorrijders zullen opgetogen zijn over deze motor.’

Harley-Davidson Pan America Global Reveal 22 februari

Harley-Davidson’s gloednieuwe Pan America 1250 zal te zien zijn tijdens de virtuele lancering van H-D 21. Op 22 februari brengt Harley-Davidson de wereld opnieuw samen. Dan worden de details van de motorfiets digitaal onthuld.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?