13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Harley-Davidson Amsterdam geopend

Harley-Davidson Amsterdam is gisteren feestelijk geopend. De officiële dealer van het Amerikaanse  motormerk is gevestigd aan de Jarmuiden 43 in Westpoort. In de showroom staat permanent een groot aanbod van gebruikte en nieuwe Harley-Davidson-modellen. Simone Bokma, Motorvrouw van het Jaar 2010, is eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam en heeft een team van negen mensen.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, de showroom voor gebruikte motoren, het magazijn en de werkplaats. Op de eerste verdieping zijn de showroom met de nieuwe 2012-modellen en specials, evenals een shop met de laatste Harley-Davidson-kleding en -accessoires te vinden. Klanten die moeten wachten op een servicebeurt van hun motor, kunnen terecht in het café of op het buitenterras, waar WiFi beschikbaar is.

“Wij zijn enorm blij met de komst van deze prachtige nieuwe dealer in de hoofdstad”, zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux voor Harley-Davidson. “Het is super om te zien dat Harley-Davidson Amsterdam een duidelijke eigen identiteit heeft en open staat voor een zeer breed publiek.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen