Harley-Davidson Amsterdam geopend

Harley-Davidson Amsterdam is gisteren feestelijk geopend. De officiële dealer van het Amerikaanse  motormerk is gevestigd aan de Jarmuiden 43 in Westpoort. In de showroom staat permanent een groot aanbod van gebruikte en nieuwe Harley-Davidson-modellen. Simone Bokma, Motorvrouw van het Jaar 2010, is eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam en heeft een team van negen mensen.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, de showroom voor gebruikte motoren, het magazijn en de werkplaats. Op de eerste verdieping zijn de showroom met de nieuwe 2012-modellen en specials, evenals een shop met de laatste Harley-Davidson-kleding en -accessoires te vinden. Klanten die moeten wachten op een servicebeurt van hun motor, kunnen terecht in het café of op het buitenterras, waar WiFi beschikbaar is.

“Wij zijn enorm blij met de komst van deze prachtige nieuwe dealer in de hoofdstad”, zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux voor Harley-Davidson. “Het is super om te zien dat Harley-Davidson Amsterdam een duidelijke eigen identiteit heeft en open staat voor een zeer breed publiek.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?