woensdag 4 oktober 2023

Harley-Davidson Amsterdam geopend

Harley-Davidson Amsterdam is gisteren feestelijk geopend. De officiële dealer van het Amerikaanse  motormerk is gevestigd aan de Jarmuiden 43 in Westpoort. In de showroom staat permanent een groot aanbod van gebruikte en nieuwe Harley-Davidson-modellen. Simone Bokma, Motorvrouw van het Jaar 2010, is eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam en heeft een team van negen mensen.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, de showroom voor gebruikte motoren, het magazijn en de werkplaats. Op de eerste verdieping zijn de showroom met de nieuwe 2012-modellen en specials, evenals een shop met de laatste Harley-Davidson-kleding en -accessoires te vinden. Klanten die moeten wachten op een servicebeurt van hun motor, kunnen terecht in het café of op het buitenterras, waar WiFi beschikbaar is.

“Wij zijn enorm blij met de komst van deze prachtige nieuwe dealer in de hoofdstad”, zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux voor Harley-Davidson. “Het is super om te zien dat Harley-Davidson Amsterdam een duidelijke eigen identiteit heeft en open staat voor een zeer breed publiek.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image