Toch een strandcross

Sinds het wegvallen van de Red Bull Knockout in Scheveningen was het enigszins stil op het vlak van strandcrossen. Of niet? Niet echt, want sinds jaar en dag kent Nederland ook nóg een strandcross, in Vlissingen. Vergeleken bij de 25-jarige historie (zie foto uit 1986) hiervan kan Scheveningen er nog een puntje aan zuigen.

Op 18 september barst het weer los op het strand, met een volle dag zandhappen voor de boeg. Zoals we gewend zijn zullen ook hier een paar honderd deelnemers strijden om de overwinning, verdeeld in vijf klassen. En niet de minste, zo zullen zijspancoureur Daniel Willemsen en winnaar van 2010 Ton van Grinsven ook acte de préséance geven.

Wat wil je nog meer? Dus, bij deze heb je zondag de 18e niets beters te doen en staan op die datum drie woorden rood omcirkeld: strand, cross, Vlissingen. Voor meer informatie kijk je www.strandcross.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.