dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toch een strandcross

Sinds het wegvallen van de Red Bull Knockout in Scheveningen was het enigszins stil op het vlak van strandcrossen. Of niet? Niet echt, want sinds jaar en dag kent Nederland ook nóg een strandcross, in Vlissingen. Vergeleken bij de 25-jarige historie (zie foto uit 1986) hiervan kan Scheveningen er nog een puntje aan zuigen.

Op 18 september barst het weer los op het strand, met een volle dag zandhappen voor de boeg. Zoals we gewend zijn zullen ook hier een paar honderd deelnemers strijden om de overwinning, verdeeld in vijf klassen. En niet de minste, zo zullen zijspancoureur Daniel Willemsen en winnaar van 2010 Ton van Grinsven ook acte de préséance geven.

Wat wil je nog meer? Dus, bij deze heb je zondag de 18e niets beters te doen en staan op die datum drie woorden rood omcirkeld: strand, cross, Vlissingen. Voor meer informatie kijk je www.strandcross.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen