Harley-Davidson®-dealer Breda sluit zijn deuren

Harley-Davidson-dealer O.I.T. (Overseas International Trading) te Breda sluit per 29 mei 2016 zijn deuren. Voor in- en verkoop van Harley-Davidson-motoren, onderhoud, onderdelen, accessoires en kleding kunnen Harley-klanten voortaan terecht bij een van de dealers in de buurt, bijvoorbeeld in Antwerpen, Goes, Rotterdam of Veghel. Tot en met de sluitingsdatum in mei vindt er bij O.I.T. Breda een leegverkoop plaats.

In januari 2016 was al bekend gemaakt door eigenaar Jan Kennis dat hij zou stoppen met de winkel. Harley-Davidson opent in omgeving Breda geen nieuw dealership.

Helaas is Jan Kennis op 11 april jl. komen te overlijden. Eind jaren zeventig begon Jan met de import van Harley-Davidson-motoren uit de Verenigde Staten. In de daarop volgende jaren groeide O.I.T. uit tot een van de grootste officiële Harley-Davidson-dealers in de Benelux met een klantenbestand van zo’n zesduizend liefhebbers. De dealer werd geroemd om zijn nieuwe en gebruikte motoren, al dan niet op maat gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?