Een dag in het leven van Maverick Viñales

Als je een sponsor als Alpinestars hebt en ook nog eentje met een rode stier in het logo, dan kun je er donder op zeggen dat je op enig moment in een supercoole video vol haarscherpe dronebeelden en slow-mo shots belandt. Nu was de beurt aan Maverick Viñales.

Je moet wel even nagaan dat Viñales de voice-over van deze video waarschijnlijk ruim voor de bekendmaking van zijn vertrek van Suzuki naar Yamaha insprak. Kort om, alle lovende woorden aan het adres van Yamaha en al het aardige over Suzuki; Maverick was er toen wellicht nog niet over uit wat te doen in 2017.

Wat wel opvalt is zijn uitspraak “Als dingen gaan zoals ze lijken te gaan, zullen Marc en ik de toekomst zijn; degene die ten strijde trekken.” Nogal een uitspraak, maar wel eentje die het zelfvertrouwen van de Suzuki-coureur kracht bijzet.

Ook vertelt Viñales over hij altijd plezier wil hebben in zijn rijden, zijn trainen en zijn leven. Een uitspraak die ene Valentino Rossi in het verleden ook meermalen deed. Misschien zit het toekomstige Yamaha-duo nog meer op één lijn dan we al dachten? Lijkt er wel op!

Foto’s en video: 2Snap en Alpinestars

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?