Harley-Davidson: je kunt vanaf nu je LiveWire bestellen

Harly-Davidson heeft de LiveWire winkel geopend. Dat wil zeggen dat je de eerste elektrische Harley nu kunt bestellen. Met een beetje mazzel krijg je ‘m dan nog dit najaar geleverd. Harley-Davidson laat ook weten dat wanneer je echt geïnteresseerd bent, je niet te lang moet wachten met je bestelling. De LiveWire is nog beperkt leverbaar. Overigens kost een LiveWire zo’n 34.000 Euro.

Voor verdere info rond de Harly-Davidson LiveWire en andere elektrische ontwikkelingen verwijst Harley naar Harley-Davidson.com/Electric of de Facebook, Twitter of Instagram.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?