MotoPort Veldhoven opent het Moto-Experience Center

MotoPort Veldhoven heeft samen met Yamaha een Moto-Experience Center geopend. Hier kun je een proefrit reserveren van maximaal 4 uur. Door zo’n uitgebreide proefrit leer je je favoriete Yamaha pas echt goed kunnen, is de gedachte.

Een proefrit via het Moto-Experience Center is mogelijk met alle aanwezige Yamaha-modellen, van de MT-03 en de MT-07 voor het A2 motorrijbewijs tot de FJR1300AS of de revolutionaire NIKEN. Ook kun je de verschillende modellen onderling met elkaar vergelijken.

Een Yamaha reserveer je op hun website

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.