dinsdag 16 juli 2024

Harley-Davidson kondigt ‘Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2’ aan op YouTube

Harley-Davidson heeft een voorproefje uitgebracht van Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2, een indrukwekkende nieuwe docuserie op YouTube die het Harley-Davidson Factory Race Team en andere coureurs volgt tijdens het seizoen van 2023 van de MotoAmerica Mission King of the Baggers-serie.

Harley-Davidson: een webserie gewijd aan Joan Pedrero & Africa Eco Race

De vol met adrenaline zittende docuserie neemt fans mee achter de schermen en midden in de actie op de baan, waarbij de opwinding van het King of the Baggers-racen wordt getoond en een kijkje wordt gegeven in de immense inspanningen die deze coureurs en teams leveren om de overwinning te behalen. De zesdelige docuserie wordt episodisch uitgebracht, met elke week een nieuwe aflevering, te beginnen op vrijdag 5 april om 17.00 uur op de Harley-Davidson App voor leden, gevolgd door een release op YouTube op dinsdag 8 april om 02.00 uur.

Geselecteerde King of the Baggers-coureurs

Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2 volgt geselecteerde King of the Baggers-coureurs gedurende het seizoen van 2023, waaronder de meest succesvolle coureur in de geschiedenis van MotoAmerica King of the Baggers, Factory Harley-Davidson-coureur Kyle Wyman. Wyman won zeven races tijdens het King of the Baggers-seizoen van 2023 en eindigde als derde in het kampioenschap. Wyman heeft 14 van de 26 evenementen gewonnen sinds de start van de serie in 2021 en behaalde het kampioenschap in 2021. Ook King of the Baggers 2023 en verdedigend kampioen Hayden Gillim, en coureurs James Rispoli, Travis Wyman, Cory West, Jake Lewis, Patricia Fernandez-West, Frankie Garcia en anderen verschijnen in de docuserie.

De MotoAmerica Mission King of the Baggers-serie biedt spannende competitie tussen Amerikaanse V-Twin toermotoren die zijn voorbereid op deelname aan de wedstrijd en zijn uitgerust met een windscherm en zijkoffers. Het seizoen van 2024 is uitgebreid naar achttien races verdeeld over negen dubbele weekenden die plaatsvinden in combinatie met de MotoAmerica Superbike Series. De eerste races van het seizoen vonden plaats in Daytona tijdens het eerste weekend van maart.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen