maandag 11 december 2023

Harley-Davidson lekt twee nieuwe Pan America-modellen

Naar verluidt is Harley-Davidson van plan nog twee versies van de Pan America op de markt te brengen. Die zullen worden uitgerust met de 975cc-Revolution Max V-twin uit de Nightster.

De twee nieuwe varianten van de Pan America werden op de site van Harley-Davidson vermeld in de sectie ‘Onderdelencatalogus’. De vermeldingen RA 965 en RA 975 S zijn intussen echter al verdwenen.

2022 Harley-Davidson Nightster: eerste vragen na de test

Aangenomen mag worden dat de Pan America 1250 gezelschap zal krijgen van twee modellen die enigszins afgeslankt zullen zijn in termen van prestaties en waarschijnlijk ook in termen van uitrusting. De 975cc-Revolution Max V-twin, die onlangs werd geïntroduceerd met de Nightster, zal in beide modellen voor de aandrijving zorgen. 89 pk zijn beschikbaar bij 7.500 tpm en 95 Nm bij 5.750 tpm.

Het is nog niet duidelijk wanneer de modellen op de markt zullen worden gebracht of gepresenteerd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen