Harley-Davidson maakt prijs LiveWire bekend

Dit jaar verschijnt de Harley-Davidson LiveWire op de Nederlandse wegen. Met deze elektrische probeert Harley z’n toekomst veilig te garanderen. Voor Harley is de LiveWire ook de perfecte combinatie van vermogen, performance en technologie. Daarbij is het rijden op de LiveWire zonder de H-D app nauwelijks te doen. Zonder de app tast de berijder in het duister omtrent essentiële info van de LiveWire.

H-D Connect Service: De LiveWire is voorzien van H-D Connect, waarmee rijders verbinding kunnen maken met hun motorfiets via een LTE-enabled Telematics Control Unit gekoppeld met connectivity en cloud services, via de laatste versie van de Harley-Davidson app.

Motorfiets status: Informatie beschikbaar via H-D Connect omvat accu-oplaadstatus en beschikbaar bereik, vanaf iedere locatie met voldoende mobiele dekking. Hiermee kan de rijder op afstand de oplaadstatus van de accu en de resterende oplaadtijd checken. Bovendien geeft het systeem dankzij een ingebouwde locatievinder in de H-D app ook eenvoudig het dichtstbijzijnde laadstation aan.

Verschuifwaarschuwing en voertuiglocatie: H-D Connect geeft de locatie van de geparkeerde LiveWire weer en indien gewenst kan de rijder een waarschuwing krijgen als de machine verplaatst wordt of ermee gerommeld wordt.

Onderhoudsherinneringen en notificaties: Via de H-D app kan de rijder herinneringen ontvangen over aankomend onderhoud en andere met het voertuig verband houdende aanbevelingen.

Harley-Davidson schat de actieradius van de LiveWire in op zo’n 180 km. In stadsverkeer. Harley zwijgt nog over hoever je met een lading komt op de snelweg.

Belangrijk voor een succesvolle introductie is de prijs. Die is niet mal, mar valt voor Harley-begrippen nog best mee: €34.000,-. Dan heb je wel een Harley die van 0 tot 100 km/u zo’n 3,5 seconden doet.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?