maandag 15 april 2024

Harley-Davidson onthult 2023-modellen op 18 januari

Terwijl de meeste motorfabrikanten hun nieuwste line-ups en gloednieuwe modellen presenteren in Milaan, hield Harley-Davidson zich afzijdig. Nu alle rumoer is gaan liggen, heeft Harley de schijnwerpers voor zichzelf.

Harley-Davidson onthult zijn 2023 modellen line-up op 18 januari 2023. De aankondiging wordt rond 17:00 uur live gestreamd op de website van Harley-Davidson. Presentatoren zullen niet alleen de eerste golf van 2023 Harleys onthullen, maar ook de nieuwe accessoires en uitrusting van het merk belichten.

Tijdens het evenement zal het bedrijf ook details onthullen over de eerste, jaarlijkse Harley-Davidson Homecoming die op 13-16 juli 2023 in Milwaukee, Wisconsin, zal worden gehouden. Waarschijnlijk zal Harley meer vertellen over het programma van het evenement, de locaties, ticketpakketten en accommodatie.

De ‘Indiase’ Harley-Davidson komt eind 2023

‘2023 markeert de 120e verjaardag van Harley-Davidson waarin we ons rijke erfgoed zullen eren, feest zullen vieren met onze fans en rijdersgemeenschap, en onze nieuwste motorfietsen en productaanbiedingen zullen onthullen,’ zegt Harley-Davidson President en CEO Jochen Zeitz. ‘Kom langs om onze 120e verjaardag af te trappen met spannende, nieuwe modelintroducties en zie wat we in petto hebben voor het komende jaar.’

Het nieuws komt in een overgangsperiode voor Harley-Davidson. Het stopte onlangs met de langlopende Evo-aangedreven Sportster line-up, maar geruchten over de komst van de Pan America 975 blijven aanhouden. Daarnaast beweegt het bedrijf zich in de richting van een remote/work-from-home model terwijl de top de opties overweegt wat de rol wordt van het hoofdkwartier van Harley-Davison in Milwaukee.

Je mag gerust stellen dat Harley jongleert met verschillende initiatieven nu 2022 ten einde loopt. Reden te meer om uit te kijken naar 18 januari 2023 naar wat Harley-Davidson in petto heeft.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen