zaterdag 24 februari 2024

Wie is zijn motor vergeten in de trein?

De NS maakte afgelopen week bekend welke voorwerpen we het meest verloren zijn in de trein. Het lijstje is niet heel verrassend. De eerste plaats gaat naar sleutels, de tweede plaats gaat naar tassen en koffers, de derde plaats wordt bezet door jassen. Op nummer vier staan portemonnees en op nummer vijf staan earpods, lege cases en koptelefoons.

Foto: NS

Toch staat er naast deze veelgebruikte objecten ook een heel opvallend geval tussen. Het meest opmerkelijke voorwerp dit jaar is namelijk een mini-motor. Een voorwerp dat je niet niet zo makkelijk kunt vergeten, zou je zeggen. Op welk traject de motorrijder zijn motor heeft ‘verloren’ maakte de NS niet bekend.

Zeven ultieme motorcadeaus voor onder de kerstboom

Binnen vijf dagen zijn verloren spullen kosteloos op te halen bij de OV Service & Tickets winkel op het station. Daarna gaat het naar het Centraal Bureau Gevonden Voorwerpen. Vanuit hier stuurt NS – tegen een vergoeding – het voorwerp per post op. Wat er met de mini-motor is gebeurd konden wij helaas niet achterhalen…

Wij zijn benieuwd naar het verhaal achter deze mini-motor. Ben of ken jij de eigenaar van deze motor? Neem dan contact met ons op via redactie@motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen