donderdag 9 mei 2024

Harley-Davidson onthult op 24 januari nieuwe modellen voor 2024

Op H-D.com heeft Harley-Davidson vandaag een deel van zijn motorfietsenreeks voor 2024 onthuld. En het beste nieuws? Deze modellen zijn nu al verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers over de hele wereld. Maar dat is nog niet alles, want het Harley-Davidson kondigt ook aan dat er binnenkort nog meer nieuwe modellen zullen worden onthuld.

Mark your calendars! Op 24 januari om 17:00 uur vindt er een speciale ‘American Dreamin’’ lanceringsshow plaats. Tijdens dit evenement worden de limited edition productiemodellen van Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) voor 2024 en andere spannende nieuwe modellen gepresenteerd.

De nieuwe motorfietsen in de line-up van 2024 vallen in verschillende categorieën binnen het Harley-Davidson aanbod:

Grand American Touring

Als je hunkert naar avontuur op de open weg, dan zijn de Grand American Touring-modellen perfect voor jou. Deze motoren bieden niet alleen comfort, maar creëren ook een gevoel van gemeenschap. Harley-Davidson blijft trouw aan zijn reputatie als pionier van cross-country reizen en biedt met deze modellen een kenmerkende ervaring die alle verwachtingen overtreft.

Cruiser

Voor wie op zoek is naar een iconische en diverse stijl, variërend van nostalgisch tot modern, zijn de Cruiser-modellen een uitstekende keuze. Wat deze motoren extra speciaal maakt, is de mogelijkheid tot aanpassing waarmee je een unieke uitstraling kunt creëren die helemaal bij jou past.

Sport

Ben je op zoek naar prestaties en geavanceerde technologie voor een opwindende rijervaring? Dan zijn de Sport-modellen precies wat je nodig hebt. Geïnspireerd door de rijke traditie van Harley-Davidson, bieden deze motoren niet alleen stijl, maar ook kracht en snelheid.

Trike

Voor wie vertrouwen heeft in een driewielig platform, bieden de Harley-Davidson Trike-modellen een aantrekkelijk alternatief. Met hun unieke ontwerp combineren ze stabiliteit en comfort, zodat je met volle teugen kunt genieten van elke rit.

Dus als je op zoek bent naar nieuwe avonturen op twee of drie wielen, zorg er dan voor dat je de lanceringsshow op 24 januari niet mist! En vergeet niet om langs te gaan bij je lokale geautoriseerde dealer om de nieuwe modellen van Harley-Davidson voor 2024 zelf te zien.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen