‘Harley-Davidson Rotterdam’ opent deze zomer

De regio Rotterdam is binnenkort een Harley-Davidson dealer rijker. Het betreft een familiebedrijf met Ed en Ron de Graaf aan het roer. De twee broers zijn nieuw in de Harley-wereld maar nu al zeer gepassioneerd over het merk. De nieuwe dealer zal gevestigd worden aan de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De gebroeders De Graaf verwachten in mei hun werkplaats klaar te hebben om vervolgens in juni volledig te kunnen opengaan.

Ed en Ron de Graaf zijn zeer gedreven een frisse wind door de regio te laten waaien, waarbij de overduidelijke boodschap is dat iedere Harley-liefhebber in de regio Rotterdam welkom is.  “De koffie staat klaar voor alle motorliefhebbers”, aldus de gebroeders. “Wij zijn enorm trots om plaats te mogen geven aan een officieel dealership, waar alle Harley-rijders en -liefhebbers terechtkunnen voor aanschaf, onderhoud en de gezellige sfeer van het merk Harley-Davidson.”

Na twee jaar zonder dealer in de regio Rotterdam is Harley-Davidson Benelux meer dan verheugd dit nieuws te kunnen brengen. “Met de komst van Ed en Ron de Graaf zijn we ervan overtuigd dat deze zeer gedreven, no-nonsensemannen een geweldig mooi Dealership gaan neerzetten voor de regio Rotterdam”, aldus Roy Bowring, Dealer Development Manager bij Harley-Davidson Benelux.

De heren De Graaf hebben veel in petto. Binnenkort meer informatie op www.harleydavidsonrotterdam.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?