13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

‘Harley-Davidson Rotterdam’ opent deze zomer

De regio Rotterdam is binnenkort een Harley-Davidson dealer rijker. Het betreft een familiebedrijf met Ed en Ron de Graaf aan het roer. De twee broers zijn nieuw in de Harley-wereld maar nu al zeer gepassioneerd over het merk. De nieuwe dealer zal gevestigd worden aan de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De gebroeders De Graaf verwachten in mei hun werkplaats klaar te hebben om vervolgens in juni volledig te kunnen opengaan.

Ed en Ron de Graaf zijn zeer gedreven een frisse wind door de regio te laten waaien, waarbij de overduidelijke boodschap is dat iedere Harley-liefhebber in de regio Rotterdam welkom is.  “De koffie staat klaar voor alle motorliefhebbers”, aldus de gebroeders. “Wij zijn enorm trots om plaats te mogen geven aan een officieel dealership, waar alle Harley-rijders en -liefhebbers terechtkunnen voor aanschaf, onderhoud en de gezellige sfeer van het merk Harley-Davidson.”

Na twee jaar zonder dealer in de regio Rotterdam is Harley-Davidson Benelux meer dan verheugd dit nieuws te kunnen brengen. “Met de komst van Ed en Ron de Graaf zijn we ervan overtuigd dat deze zeer gedreven, no-nonsensemannen een geweldig mooi Dealership gaan neerzetten voor de regio Rotterdam”, aldus Roy Bowring, Dealer Development Manager bij Harley-Davidson Benelux.

De heren De Graaf hebben veel in petto. Binnenkort meer informatie op www.harleydavidsonrotterdam.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen