Bezorgproblemen PostNL

Zoals je wellicht al in de media hebt vernomen hebben de organisatiewijzigingen bij PostNL geleid tot vertragingen in de bezorging. Ook jullie, onze trouwe abonnees, ondervinden hier hinder van. Vooral in de provincie Utrecht en Brabant doen zich bezorgproblemen voor. Zowel reguliere tijdschriften als ook de nazendingen komen niet binnen de gebruikelijke termijn aan.

Bij PostNL wordt extra mankracht ingezet om de achterstanden weg te werken en de problemen in de sortering en bezorging zijn gelukkig bijna onder controle. Wij rekenen erop dat onze abonnees vanaf volgende week hun tijdschrift weer op het gebruikelijke moment zullen ontvangen.

Excuses voor de eventuele overlast en alvast fijne dagen…

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.