13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bezorgproblemen PostNL

Zoals je wellicht al in de media hebt vernomen hebben de organisatiewijzigingen bij PostNL geleid tot vertragingen in de bezorging. Ook jullie, onze trouwe abonnees, ondervinden hier hinder van. Vooral in de provincie Utrecht en Brabant doen zich bezorgproblemen voor. Zowel reguliere tijdschriften als ook de nazendingen komen niet binnen de gebruikelijke termijn aan.

Bij PostNL wordt extra mankracht ingezet om de achterstanden weg te werken en de problemen in de sortering en bezorging zijn gelukkig bijna onder controle. Wij rekenen erop dat onze abonnees vanaf volgende week hun tijdschrift weer op het gebruikelijke moment zullen ontvangen.

Excuses voor de eventuele overlast en alvast fijne dagen…

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen