Harley-Davidson viert feest

Harley-Davidson bestaat in 2013 110 jaar. En dat wordt zeer terecht groots gevierd. “De viering van ons 110-jarige bestaan wordt de grootste in onze geschiedenis, met fans die met ons mee kunnen vieren op nagenoeg elk continent gedurende een periode van een heel jaar”, zegt Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer van Harley-Davidson.

Alle aandacht gaat uit naar twee grote evenementen. Een in Rome en eentje in Milwaukee. Het eerste evenement, dat in Rome, vindt plaats in juni 2013 en omvat onder andere een feest in de toeristische haven van Ostia (nabij Rome), twee concerten van vooraanstaande bands in het Olympisch Stadion van Rome en een speciale inzegening van een motorfiets door paus Benedictus XVI op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. 

Het andere evenement vindt plaats in Milwaukee tijdens het Labor Day-weekend (29 augustus tot en met 1 september) in 2013. Dit evenement wordt eveneens groots aangepakt en omvat door fans georganiseerde toertochten naar Milwaukee, een feest in het wereldberoemde Henry Maier Festival Park (Summerfest-terrein), een parade door het centrum van Milwaukee, activiteiten in het Harley-Davidson Museum en diverse concerten van populaire artiesten.

Daarnaast zijn er ook een aantal ‘regionale feesten’. Harley-fans kunnen het feest ook online meevieren. Iedereen kan zijn foto’s en ervaringen delen via Facebook, Twitter en www.h-d.com/110. Later dit jaar vind je op dezelfde site informatie over kaartverkoop en registratie voor alle evenementen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?