zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-Davidson viert feest

Harley-Davidson bestaat in 2013 110 jaar. En dat wordt zeer terecht groots gevierd. “De viering van ons 110-jarige bestaan wordt de grootste in onze geschiedenis, met fans die met ons mee kunnen vieren op nagenoeg elk continent gedurende een periode van een heel jaar”, zegt Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer van Harley-Davidson.

Alle aandacht gaat uit naar twee grote evenementen. Een in Rome en eentje in Milwaukee. Het eerste evenement, dat in Rome, vindt plaats in juni 2013 en omvat onder andere een feest in de toeristische haven van Ostia (nabij Rome), twee concerten van vooraanstaande bands in het Olympisch Stadion van Rome en een speciale inzegening van een motorfiets door paus Benedictus XVI op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. 

Het andere evenement vindt plaats in Milwaukee tijdens het Labor Day-weekend (29 augustus tot en met 1 september) in 2013. Dit evenement wordt eveneens groots aangepakt en omvat door fans georganiseerde toertochten naar Milwaukee, een feest in het wereldberoemde Henry Maier Festival Park (Summerfest-terrein), een parade door het centrum van Milwaukee, activiteiten in het Harley-Davidson Museum en diverse concerten van populaire artiesten.

Daarnaast zijn er ook een aantal ‘regionale feesten’. Harley-fans kunnen het feest ook online meevieren. Iedereen kan zijn foto’s en ervaringen delen via Facebook, Twitter en www.h-d.com/110. Later dit jaar vind je op dezelfde site informatie over kaartverkoop en registratie voor alle evenementen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen