dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Buitenlandse toprijders naar Dutch Supercross

Van 2 tot en met 4 november barst het supercrossgeweld weer los in de Eurohal in Zuidbroek. Opnieuw zullen een groot aantal buitenlandse SX-specialisten en Nederlandse motocrossers aan het starthek staan. De Belg Freddy Verherstraeten heeft, net als vorig jaar, de indoorbaan ontworpen dus spektakel gegarandeerd.

Dit jaar komt naast een aantal Amerikaanse specialisten een grote afvaardiging uit Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Denemarken en Tsjechië met o.a. Teddy Maier, Tommy Weeck, Dominique Thury, Florent Richier, Jack Brunell, Jurgen Wybo, Kasper Lynngard en Filip Neugebauer.

Ook  de Nederlanders Mike Kras, Dave Versluis, Rick Folkers, Davy Pootjes en Roan van de Moosdijk staan al op de deelnemerslijst. Deze lijst zal de komende weken nog verder worden gevuld. Informatie over de KNMV Int. Dutch Supercross is te vinden op de website www.dutchsupercross.nl

Foto: KTM
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen