Buitenlandse toprijders naar Dutch Supercross

Van 2 tot en met 4 november barst het supercrossgeweld weer los in de Eurohal in Zuidbroek. Opnieuw zullen een groot aantal buitenlandse SX-specialisten en Nederlandse motocrossers aan het starthek staan. De Belg Freddy Verherstraeten heeft, net als vorig jaar, de indoorbaan ontworpen dus spektakel gegarandeerd.

Dit jaar komt naast een aantal Amerikaanse specialisten een grote afvaardiging uit Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Denemarken en Tsjechië met o.a. Teddy Maier, Tommy Weeck, Dominique Thury, Florent Richier, Jack Brunell, Jurgen Wybo, Kasper Lynngard en Filip Neugebauer.

Ook  de Nederlanders Mike Kras, Dave Versluis, Rick Folkers, Davy Pootjes en Roan van de Moosdijk staan al op de deelnemerslijst. Deze lijst zal de komende weken nog verder worden gevuld. Informatie over de KNMV Int. Dutch Supercross is te vinden op de website www.dutchsupercross.nl

Foto: KTM
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.