vrijdag 17 mei 2024

Harley-Davidson werkt aan een Pan America CVO

Bereid je voor op een nieuwe en aangepaste versie van de Harley-Davidson Pan America. Recentelijk ingediende documenten bij Amerikaanse regelgevers wijzen erop dat we binnenkort een Harley-Davidson Pan America CVO kunnen verwachten.

Deze nieuwe toevoeging zal het derde model zijn in de Pan America-line-up. Bij de lancering van de Pan America in 2021 bracht Harley-Davidson twee modellen uit: een standaardversie en een Special-versie. Het voornaamste verschil tussen deze modellen zit hem in de ophanging. De Special is uitgerust met adaptieve rijhoogtetechnologie, waardoor de motorfiets verlaagd wordt wanneer je stopt, zodat je gemakkelijk met je voeten bij de grond kunt komen. Daarnaast beschikt de Special over semi-actieve vering die zich automatisch aanpast aan het terrein waarop je rijdt.

Dakar-coureur schrijft geschiedenis met Harley-Davidson

Het lijkt er nu op dat de Special plaats moet maken voor het CVO-model, dat het topmodel wordt in H-D’s avontuurlijke line-up. Informatie die gevonden is door Motorcycle.com bevestigt dat het CVO-model uitgerust zal zijn met hetzelfde 1250 Revolution Max-blok als eerdere Pan America-modellen, wat betekent dat we geen grote vermogensboost kunnen verwachten. Er wordt echter gesuggereerd dat het gewicht mogelijk toeneemt, wat zou kunnen duiden op nieuwe elektronische technologieën die zijn toegevoegd.

We zullen volgende week meer te weten komen, aangezien Harley-Davidson dan haar traditionele lancering heeft gepland. Het is duidelijk dat de Harley-Davidson Pan America CVO 1250 opwindende nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt voor avontuurlijke motorliefhebbers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Misschien kennen Harley rijders de betekenis van CVO. Uit het artikel maak ik niet op wat het verschil is met special. Behalve dat deze zwaarder wordt. Ik zal eens zoeken op internet wat de opwindende vernieuwingen zijn?

    • Gevonden: Custom Vehicle Operation™ (CVO)-modellen vertegenwoordigen het toppunt van Harley-Davidson stijl en design. Ze worden in beperkte aantallen gebouwd en putten uit de expertise en het vakmanschap van H-D. Elk CVO-model is uitgerust met adembenemende afwerkingen, geavanceerde features, exclusieve componenten en aandacht voor detail dat grenst aan het obsessieve.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen