woensdag 24 april 2024

Harley-Davidsons eerbetoon aan rock en vrijheid: Tobacco Fade Enthusiast Motorcycle Collection

Harley-Davidson heeft iets speciaals voor jullie in petto: de Tobacco Fade Enthusiast Motorcycle Collection. Deze gloednieuwe gelimiteerde serie combineert motorrijden met liefde voor muziek. Geïnspireerd door de legendarische Sunburst-lakafwerking van elektrische gitaren uit de jaren 60, brengt deze collectie een ode aan rock ‘n’ roll en zijn iconische instrumenten. Het is een eerbetoon aan de unieke samensmelting van motoren en muziek, beide symbool staand voor vrijheid en expressie.

Nu even serieus, deze collectie is echt bijzonder. De Tobacco Fade Enthusiast Motorcycle Collection bestaat uit drie exclusieve modellen: de Low Rider ST, Ultra Limited en Tri Glide Ultra. Elk model heeft een beperkte oplage. Maar wat deze collectie echt speciaal maakt, zijn niet alleen het kleurenschema en de details die rockmuziek vastleggen, maar ook het unieke karakter dat elke motor uitstraalt.

Low Rider ST

Laten we beginnen met de Low Rider ST, met een mix van West-Coast-stijl en prestaties. Met zijn strakke design en krachtige Milwaukee-Eight 117 is dit model ideaal zowel in de stad als tijdens lange ritten. Met twee koffers en een vaste kuip die je beschermt tegen wind, combineert deze motor comfort en functionaliteit op z’n Amerikaans.

Ultra Limited

Is ultiem comfort meer je ding? Dan is de Ultra Limited jouw match made in heaven! Met zijn klassieke Batwing-kuip, hoogwaardig infotainment- en audiosysteem en uitgebreide bagagemogelijkheden biedt dit model luxe zonder compromissen te sluiten op het gebied van rijervaring. Wie zegt dat lange afstanden niet comfortabel kunnen zijn?

Tri Glide Ultra

Tot slot, voor de liefhebbers van driewielers is er de Tri Glide Ultra, een trikel voor lange tochten. Met een Batwing-kuip, ruime bagageruimte en supercomfortabel zadel inclusief rug- en armleuningen voor de passagier, stelt dit model nieuwe normen op het gebied van comfort en stijl.

Maar wacht, er is meer! Elk model in de Tobacco Fade Enthusiast Motorcycle Collection heeft exclusieve details die echt het verschil maken. Denk aan de premium Tobacco Fade-lakafwerking, het tankembleem geïnspireerd op vinylalbums en het gestileerde gitaarplectrum-logo op het voorspatbord.

Harley-Davidson bewijst keer op keer dat hun motorfietsen meer zijn dan alleen een vervoersmiddel; ze vertegenwoordigen een levensgevoel vol vrijheid, individualiteit en liefde voor muziek. Als je interesse hebt in een van deze gelimiteerde modellen, moet je snel handelen. Zet die helm op en rock the road!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen