woensdag 24 april 2024

Kawasaki Promo Tour 2024 trekt met 18 modellen door Nederland!

Dit jaar reist de Kawasaki Promo Tour weer door het land om je kennis te laten maken met Kawasaki’s. Met maar liefst achttien verschillende modellen zou het wel eens de grootste motorroadshow van de Benelux kunnen zijn. Met 28 officiële Kawasaki dealers verspreid over het hele land, is de kans groot dat de Kawasaki Promo Tour 2024 ook bij jou in de buurt aanlegt.

Welke modellen?

Als je ooit wel eens op een Kawasaki wilde proefrijden is dit je kans. Voor elk type motorrijder is er model waar hij/zij zich op thuisvoelt. Kawasaki zet zelfs z’n 2024-modellen in, zoals de Nieuwe Ninja ZX-4RR, Ninja ZX-6R, Z500, Ninja 500 en Eliminator 500. Naast de nieuwe modellen voor 2024 kun je ook proefritten reserveren op uitvoeringen voor dit jaar van bestaande modellen. Denk aan de populaire naked bike Z900, avontuurlijke Versys-modellen, stijlvolle Retro-modellen of één van onze indrukwekkende Supercharged-modellen. Ook A2-rijders hebben keuze uit 4 verschillende motoren. Hieronder vind je een lijst met beschikbare modellen.

Hoe werkt het?

Bekijk de kalender op www.kawasakipromotour.nl en ontdek wanneer de Promo Tour bij een officiële Kawasaki dealer bij je in de buurt is. Reserveer vervolgens online je proefrit op het gewenste tijdstip. Op veel weekenden is de Tour op twee plaatsen tegelijk aanwezig.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen