woensdag 24 april 2024

Harley-dealer Oude Monnink wint award

Elk jaar worden per regio aan de beste Harley-Davidson-dealers wereldwijd de Bar & Shield-awards (vernoemd naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Voor de regio Nederland is deze award voor de tweede keer op rij toegekend aan Oude Monnink Motors in Vroomshoop.

Bij de toekenning van de award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit van de dealer. De prijs gaat naar dealers die het hoogst scoren bij een evaluatie op liefst 150 meetpunten, en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook kritisch gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van personeel, het businessplan, klantactiviteiten en natuurlijk ervaringen van klanten.

Oude Monnink Motors is al meer dan 45 jaar actief als Harley-Davidson-dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen