Harley-dealer Oude Monnink wint award

Elk jaar worden per regio aan de beste Harley-Davidson-dealers wereldwijd de Bar & Shield-awards (vernoemd naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Voor de regio Nederland is deze award voor de tweede keer op rij toegekend aan Oude Monnink Motors in Vroomshoop.

Bij de toekenning van de award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit van de dealer. De prijs gaat naar dealers die het hoogst scoren bij een evaluatie op liefst 150 meetpunten, en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook kritisch gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van personeel, het businessplan, klantactiviteiten en natuurlijk ervaringen van klanten.

Oude Monnink Motors is al meer dan 45 jaar actief als Harley-Davidson-dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?