Historisch Motor GP Eext

Zondag 28 augustus 2011 komt het Yamaha Classic Racing Team (YCRT) naar de twaalfde editie van de GP Eext. Vorig jaar reed dit team van Ferry Brouwer ook mee. Uniek is dat dit keer ook vijftienvoudig wereldkampioen Giacomo Agostini deelneemt aan de GP Eext!

‘Ago’ zal plaatsnemen op de Yamaha 350 cc OW 16. Dit is de eerste motor waarmee Yamaha wereldkampioen werd.
De overige coureurs van het YCRT die aan de start in Eext zullen verschijnen zijn Chas Mortimer, Bruno Kneubühler, Steve Baker en Pentti Korhonen.

Daarnaast stelt Johan ten Napel dit jaar weer een GP Eext Parade team samen. Nederlandse motorlegendes als Theo Bult, Wil Hartog, Peter Looijestein, Bert Smit, Jan Kostwinder, Dirk Verwey, André Stamsnijder, Gerard van de Wal en Johan ten Napel zelf sieren o.a. de deelnemerslijst van deze Parade. Ze zullen onder andere te zien zijn op een fraaie Togashi Yamaha en een NSU Sportmax RS 51.

Het actuele programma van de GP Eext vind je op www.gpeext.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.