Haslam naar Soesterberg

Kawasaki viert een feestje. Net als vorig jaar wordt dat gedaan op de voormalige vliegbasis Soesterberg in het Nationaal Militair Museum. Op Zaterdag 1 en zondag 2 december is iedereen van harte welkom om midden tussen de vliegtuigen alle 2019-modellen van de Groenen te komen bekijken, maar ze nemen nog veel meer mee.

De Kawasaki News Show is je eerste kans om kennis te maken met de allernieuwste modellen. Zo zijn de W800, W800 Classic, Versys 1000 (SE), Z400, 636 ZX-6R, ZX-10R (SE), H2 SX SE+, Ninja- en Z125 allemaal aanwezig. Een exclusief feestje dus! Zeker als je weet dat de W800 niet eens op de EICMA stond! Daarnaast staan ook alle bestaande modellen in hun nieuwe kleuren op de vloer en wordt het plaatje afgemaakt met echte klassiekers!

Maar er is nog veel meer om van te smullen. Er zijn namelijk ook een aantal Kawasaki raceteams aanwezig. Het MotoPort Kawasaki Racing Team is aanwezig met Scott Deroue en Robert Schotman, maar ook Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 Team zijn van de partij. Klapstuk is misschien wel de enige echte Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, die op zondag 2 december aanwezig is van 11.00 tot 14.00 uur voor een handtekeningsessie en fotomoment.

Naast de motoren en raceteams is natuurlijk ook de kledingshop in Soest evenals diverse partners zoals Monster Energy, Motul, Barracuda, TomTom, Promotor en Racekids.

Prijsje winnen?
Op beide dagen wordt er ook nog een dikke prijzen weggeven. Zo kun je onder andere VIP-tickets voor het WK Superbike op Assen winnen, maar ook drie maanden lang gratis rijden met een van Kawasaki’s modellen. Klinkt niet verkeerd, toch?

De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na aanmelding op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen een vriendenprijsje van slechts € 5,-, normaal is dat € 14,-. Parkeren is gratis. 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.