Hayabusa zet snelheidsrecord met B-King

Elmar Geulen, beter bekend als Mr. Hayabusa, heeft een nieuw wereldrecord gezet. Op de voorheen grootste militaire luchthaven in Brandenburg (Driving Center Gross Dölln) heeft de stuntman met een standaard 184 pk sterke Suzuki B-King een snelheid van 283,4 km/h gehaald. Zo snel is er nog nooit met een naked bike gereden!

Elmar was nog niet van de B-King afgestapt, of hij kwam al met een tweede verzoek. Hij wil graag de eerste mens worden die met een 400 pk sterke Suzuki Hayabusa een nieuw snelheidsrecord zet voor straatlegale motoren. Tot nog toe is dat niet gelukt. Mr. Hayabusa kampte met slecht weer, slecht asfalt en een gebroken slang. Maar zoals we de stuntman kennen, gaat hij door tot het bittere einde!

Foto: Auto-Medienportal.Net/Pressedienst Koch
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.