vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hayabusa zet snelheidsrecord met B-King

Elmar Geulen, beter bekend als Mr. Hayabusa, heeft een nieuw wereldrecord gezet. Op de voorheen grootste militaire luchthaven in Brandenburg (Driving Center Gross Dölln) heeft de stuntman met een standaard 184 pk sterke Suzuki B-King een snelheid van 283,4 km/h gehaald. Zo snel is er nog nooit met een naked bike gereden!

Elmar was nog niet van de B-King afgestapt, of hij kwam al met een tweede verzoek. Hij wil graag de eerste mens worden die met een 400 pk sterke Suzuki Hayabusa een nieuw snelheidsrecord zet voor straatlegale motoren. Tot nog toe is dat niet gelukt. Mr. Hayabusa kampte met slecht weer, slecht asfalt en een gebroken slang. Maar zoals we de stuntman kennen, gaat hij door tot het bittere einde!

Foto: Auto-Medienportal.Net/Pressedienst Koch
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen