Demo’s Triumph te koop

Bij Roké Motors in Mijdrecht zal in het weekend van 7 en 8 oktober een groot aantal importeursdemo’s verkocht worden. Het gaat hierbij om maar liefst zeventien actuele 2011 modellen met weinig kilometers op de teller, die voornamelijk als testmotor voor de pers zijn ingezet. De modellen komen van de officiële Triumph Motorcycles importeur in Nederland en hebben nog de volle 2 jaar garantie. Tijdens het demoweekend kun je ook proefritten maken op de diverse Triumph motorfietsen.

Op de demo-verkoopdagen krijg je als koper van een ex-demo een leuk presentje. Daarnaast kun je het gehele weekend taxfree shoppen op de kledingafdeling.
Een greep uit de voor verkoop beschikbare ex-demo’s: 1 x superbijzondere Daytona 675R, 2 x Tiger 800 non-ABS, 1 x Tiger 800XC non-ABS, 2 x Sprint GT, 2 x America, 1 x Bonneville, 1 x Thunderbird Storm, 1 x Thruxton, 1 x Street Triple R, 1 x Tiger 1050SE, 1 x Rocket Roadster, 1 x Speedmaster.

Roké Motors, Ondernemingsweg 9, 3641 RZ Mijdrecht. Meer info vind je op www.roke.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.