13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Demo’s Triumph te koop

Bij Roké Motors in Mijdrecht zal in het weekend van 7 en 8 oktober een groot aantal importeursdemo’s verkocht worden. Het gaat hierbij om maar liefst zeventien actuele 2011 modellen met weinig kilometers op de teller, die voornamelijk als testmotor voor de pers zijn ingezet. De modellen komen van de officiële Triumph Motorcycles importeur in Nederland en hebben nog de volle 2 jaar garantie. Tijdens het demoweekend kun je ook proefritten maken op de diverse Triumph motorfietsen.

Op de demo-verkoopdagen krijg je als koper van een ex-demo een leuk presentje. Daarnaast kun je het gehele weekend taxfree shoppen op de kledingafdeling.
Een greep uit de voor verkoop beschikbare ex-demo’s: 1 x superbijzondere Daytona 675R, 2 x Tiger 800 non-ABS, 1 x Tiger 800XC non-ABS, 2 x Sprint GT, 2 x America, 1 x Bonneville, 1 x Thunderbird Storm, 1 x Thruxton, 1 x Street Triple R, 1 x Tiger 1050SE, 1 x Rocket Roadster, 1 x Speedmaster.

Roké Motors, Ondernemingsweg 9, 3641 RZ Mijdrecht. Meer info vind je op www.roke.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen