Motormarkt Hardenberg

Met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte is de Motormarkt Hardenberg de grootste van Nederland. Voor liefhebbers van klassieke en antieke motorfietsen is dit evenement een waar paradijs. Je treft er majestueuze Amerikaanse motoren aan en ranke Engelse eencilinders. Machtige motoren uit de jaren vijftig en zestig staan naast de pioniers met riemaandrijving en carbidlampen. Daarnaast zijn er tal van onderdelen en accessoires te koop.

De Motormarkt Hardenberg vindt op 1 oktober op het sportpark De Boshoek (rijksweg 34, Ommen-Coevorden) plaats. Je bent welkom van 08.00 t/m 16.00 uur. Entree kost 4 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer info op www.motormarkthardenberg.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.