woensdag 24 april 2024

Motormarkt Hardenberg

Met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte is de Motormarkt Hardenberg de grootste van Nederland. Voor liefhebbers van klassieke en antieke motorfietsen is dit evenement een waar paradijs. Je treft er majestueuze Amerikaanse motoren aan en ranke Engelse eencilinders. Machtige motoren uit de jaren vijftig en zestig staan naast de pioniers met riemaandrijving en carbidlampen. Daarnaast zijn er tal van onderdelen en accessoires te koop.

De Motormarkt Hardenberg vindt op 1 oktober op het sportpark De Boshoek (rijksweg 34, Ommen-Coevorden) plaats. Je bent welkom van 08.00 t/m 16.00 uur. Entree kost 4 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer info op www.motormarkthardenberg.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen