HD Praag wint Battle of the Kings

Op het Wheels & Waves festival in Biarritz heeft de Harley-Davidson dealer uit Praag de Battle of the Kings-competitie gewonnen. Afgelopen maanden hield de Amerikaanse motorfabrikant uit Milwaukee een wedstrijd tussen haar dealers, waarbij een standaard Street 750 verbouwd moest worden. Tijdens een filmpremière in Amsterdam werd een tijd terug de Benelux-winnaar gekroond, maar helaas voor HD Silver Lake uit het Belgische Geel schopten zij het niet tot de grande finale, die vorig weekend op het programma stond bij Wheels & Waves. Vijf unieke customfietsen maakten uiteindelijk kans op de eindoverwinning, die uiteindelijk terecht kwam bij de Tsjechische dealer. Hun SHDB 04 maakte de meeste indruk op de jury. De custom Street 750 is gebaseerd op de futuristisch ogende Lotus C01. De andere vier finalisten kwamen overigens uit Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Cyprus.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?