Heb jij de Piaggio Mymoover al voorbij zien rijden?

Hij heeft wellicht niet de meest aansprekende uitstraling, maar de Piaggio Mymoover scoort zeker als het gaat om praktisch nut. Deze 125cc-mobiliteitsoplossing biedt 261 liter en 85 kg laadvermogen!

In de 72 mm brede topbox van de Piaggio Mymoover kun je maar liefst 261 liter spullen meenemen. Daarnaast is er een tas in A3-formaat, een handschoenenkastje met usb-poort en een bagagedrager aan de voorzijde. Voeg daarbij handkappen en een riant windscherm, dan heb je een bezorgscooter die zich voor vele toepassingen leent, van bezorgscooter tot rijdende viskoffer voor hengelsportfanaten, die met al hun spullen tot aan de waterkant willen rijden. Voor bezorgdiensten kan de Mymoover worden voorzien van een telematicasysteem, dat data verzamelt en dat bij een crash tevens een emergency call naar een meldkamer stuurt.

Piaggio komt met gratis pechhulp

Piaggio Mymoover: dubbele achterwielen

De dubbele achterwielen van de Mymoover staan star en loodrecht op het wegdek, de rest van de scooter scharniert ten opzichte van de achterbrug, zodat het toch rijdt als een gewone scooter. Bij stilstand kun je het kantelmechanisme blokkeren met een hendel. De zit op de monoseat van de Piaggio Mymoover is erg rechtop, de 125cc-motor krijgt het apparaat na een niet al te flitsende acceleratie op 80 km/uur, waarbij de motorscooter 1 op 33 loopt. Hij heeft een zeer korte draaicirkel en stuurt gemakkelijk, maar voelt wel een beetje wiebelig aan. De gecombineerde schijfremmen doen het prima, ABS heeft de Mymoover niet. Al met al is de Mymoover echter een zeer praktische mobiliteitsoplossing, die € 7.745,- kost.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?