Piaggio komt met gratis pechhulp

Sinds begin dit jaar biedt Piaggio Group gratis pechhulp aan voor alle motorscooters met een cilinderinhoud groter dan 51cc, gedurende de termijn van de fabrieksgarantie. Dat geldt ook voor alle nieuw geregistreerde motorfietsen met een cilinderinhoud vanaf 125cc. Er bestond al Road Assistance voor alle motorfietsen van Aprilia & Moto Guzzi vanaf 600cc, en daar zijn vanaf nu ook motorscooters en motorfietsen vanaf 125cc bijgekomen.

Piaggio is Europa’s grootste tweewielerproducent

Wanneer het voertuig geregistreerd wordt, wordt de garantie automatisch geactiveerd en is de Road Assistance ook direct actief. De klant kan dan genieten van:In geval van pech kunt u rekenen op gratis transport van uw motorscooter of motorfiets naar de dichtstbijzijnde dealer. Dit is ook van toepassing in de eigen woonplaats.Indien mogelijk, reparatie op locatie.De repatriëring van personen (zie dekking & voorwaarden hiervan op het certificaat).De repatriëring van het voertuig (zie dekking & voorwaarden hiervan op het certificaat).

Road Assistance geldt 24/7 en in heel Europa

Hij is 24 maanden geldig, vanaf de datum van de eerste registratie en wordt automatisch verlengd indien u een X-Care Verlengde Garantie afsluit (maximaal 48 maanden). Deze Road Assistance is enkel van toepassing op voertuigen die zijn aangekocht via de officieel erkende merkdealer (Piaggio, Vespa, Aprilia & Moto Guzzi).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?