maandag 24 juni 2024

Heeft jouw boete met de motor een mooi verhaal? Vertel het ons!

Onder het mom van ‘iets negatiefs iets positiefs zien te maken’ zijn wij op zoek naar mooie bekeuringsverhalen. Van die keer dat je precies geflitst werd toen je even wilde checken of je motor nog steeds een klein beetje inhield bij 230 kilometer per uur tot aan het echt weggewaaide parkeerbonnetje in Amsterdam en alle verhalen daartussen. Ze zijn meer dan welkom voor onze nieuwe rubriek ‘De bekeuring en z’n verhaal!’ Heb je er ook nog een foto van, liefst van de overtreding zelf natuurlijk, dan is dat helemaal fantastisch, maar ook alleen een goed verhaal is meer dan welkom. Vul onderstaand formulier in.

Heb je een foto bij jouw verhaal? Stuur deze dan onder vermelding van Rubriek Bekeuring + je naam naar redactie@motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen