Heel veel winnaars!

Winnaars mail en win Wegraceboek 2012
Alles te weten komen over het afgelopen wegraceseizoen doe je door het ‘Wegraceboek 2011-2012’ door te spitten. Het verfijnde naslagwerk is een must voor de echte GP-liefhebber. Ook wordt er aandacht besteed aan het WK Superbike, ONK en techniek. We mochten vijf boeken weggeven à € 22,50. Dirk Mechelse (Montfoort), Maaike Beld (Albergen), Alex Loef (Meteren), Sebastiaan Troost (Ridderkerk) en Sjoerd Kolmeijer (Ridderkerk) kunnen binnenkort post verwachten want jullie zijn de vijf winnaars! Proficiat en veel leesplezier namens de redactie van MOTOR.nl en MOTOR Magazine.

Winnaars mail en win Nitro NPSi
Door een special pomp-systeem kun je zelf bepalen hoe strak of los de Nitro NPSi op je hoofd zit. Verder heeft de Nitro een geïntegreerd getint zonnevizier. We mochten van DC Import een Nitro NPSi à € 169,95. Gerben van den Berg uit Markelo, van harte gefeliciteerd want jij wint deze helm! Veel veilige kilometers toegewenst.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.