13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

MOTOR Magazine een dagje later

Attentie, we vragen kort jullie aandacht voor de volgende belangrijke mededeling. Vanwege Hemelvaart komt MOTOR Magazine nummer 10 een dagje later, dus niet morgen maar vrijdag. Mooi balen natuurlijk maar het is het wachten meer dan waard. Waarom? We voelden de Honda NC700X, de Kawasaki Versys 650, de Suzuki DL650 V-Strom en de Yamaha XT660Z Ténéré aan de tand en hadden een plezierig weekeinde in de Ardennen!

Reisverhalenschrijver Wiep Idzenga trok op een Chinese Unico door de bergen en langs de kust van Jamaica en genoot van het eiland en van zijn bewoners. En niet te vergeten, het vakantieseizoen staat weer voor de deur en daarom doen we je enkele prachtige vakantiebestemmingen aan de hand. Daarnaast geven we je wat tips om goed voorbereid op pad te gaan. O ja, sport ontbreekt natuurlijk ook niet met het WK Superbike en de MotoGP!

Wij dachten het wachten waard zo.

Foto: 2Snap
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHeel veel winnaars!
Volgend artikelStem en win!

Gerelateerde artikelen