MOTOR Magazine een dagje later

Attentie, we vragen kort jullie aandacht voor de volgende belangrijke mededeling. Vanwege Hemelvaart komt MOTOR Magazine nummer 10 een dagje later, dus niet morgen maar vrijdag. Mooi balen natuurlijk maar het is het wachten meer dan waard. Waarom? We voelden de Honda NC700X, de Kawasaki Versys 650, de Suzuki DL650 V-Strom en de Yamaha XT660Z Ténéré aan de tand en hadden een plezierig weekeinde in de Ardennen!

Reisverhalenschrijver Wiep Idzenga trok op een Chinese Unico door de bergen en langs de kust van Jamaica en genoot van het eiland en van zijn bewoners. En niet te vergeten, het vakantieseizoen staat weer voor de deur en daarom doen we je enkele prachtige vakantiebestemmingen aan de hand. Daarnaast geven we je wat tips om goed voorbereid op pad te gaan. O ja, sport ontbreekt natuurlijk ook niet met het WK Superbike en de MotoGP!

Wij dachten het wachten waard zo.

Foto: 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.