Help een motorvriend

Vannacht is vanuit een parkeergarage in Druten een Suzuki GSX-R600 gestolen. De kenmerken van deze motor zijn als volgt:
 
Kenteken: MP-DB-77
IDnr: JS1B2111100109786
KMstand: +- 18.000
Bouwjaar: 2005
Bijzonderheden: alarm in balhoofd verwerkt, gouden upside-down voorvork, Boss GP-1 uitlaat, in zeer goede staat, kras- en schadevrij.
 
Heb je deze motor ergens gezien? Neem dan contact op met de politie Gelderland-Zuid: 0900-8844.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.