Hengelo gaat gewoon door

Onze vrienden van Racesport.nl hebben goed nieuws. De afgelopen dagen deden er namelijk geruchten de ronde over het feit dat de ONK Wegrace op het Varsselring Circuit in Hengelo Gelderland geen doorgang konden vinden. Niets is gelukkig minder waar, het komend weekend staat Hengelo weer als vanouds in het teken van de motorsport. Bloedsnelle motorsport.

Het begint een schitterende traditie te worden. Wegraces in Hengelo in het Hemelvaartsweekend. Een verschil met voorgaande drie jaar is dat er niet meer op donderdag, zaterdag en zondag, maar op vrijdag, zaterdag en zondag gereden wordt. Door drie dagen wegraces te organiseren kan de HAMOVE aandacht besteden aan de breedte en aan de topsport.

Programma 18 mei:
– KNMV cupraces (trainingen + wedstrijden)
– Vrije trainingen voor Dutch Supersport en Dutch Superbike
– Demo van de Youngtimers

Programma 19 mei:
– Training voor het ONK, IRRC en 50cc Eurocup

20 mei:
– Wedstrijden voor het ONK, IRRC en 50cc Eurocup

Kijk voor meer informatie en het tijdschema op www.hamove.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.