woensdag 8 februari 2023

Herkansing voor Yamaha’s Anniversary-expo

Het hoogtepunt van de afgelopen Dutch TT vond niet op het circuit maar in Assen zelf plaats. In de Bonte Wever stond namelijk Yamaha’s Anniversary-expo opgesteld. Van de YZR500 van Giacomo Agostini tot aan de M1 van Jorge Lorenzo, alle beroemde Yamaha’s waren aanwezig.

De foto’s, extra informatie en de unieke sfeer maakten het af. MOTO73-redacteur Jan Boer stelde zelfs dat zonder een bezoek aan de Yamaha Anniversary-expo de Dutch TT 2011 niet compleet was. En hij had gelijk.

Helaas werd voor sommigen pas ná de TT en na de Bikers' Classics duidelijk wat ze precies gemist hadden. Zonde maar geen drama want de tentoonstelling is de komende periode redelijk dicht bij huis te zien. Redelijk… De eerste mogelijkheid is de Motorcycle Live Show (www.motorcyclelive.co.uk) in het Engelse Birmingham. Deze beurs vindt plaats van 19 tot en met 27 november.

Van 30 november tot en met 4 december kun je terecht in de Franse hoofdstad Parijs tijdens Le Salon de la Moto (www.lesalondelamoto.com). Birmingham is vanaf Amsterdam ongeveer 45 minuten vliegen, Parijs is slechts een paar uurtjes rijden.

Foto: Henk Keulemans

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen