13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wie wordt Dakar-rijder van het Jaar?

Vorig jaar werd Mirjam Pol Rally Rijder, of beter gezegd Rijdster, van het Jaar. Op MOTOR.nl ontstond naar aanleiding van deze uitslag een fikse discussie. Voorstanders vonden het bijzonder dat een vrouw won, tegenstanders vonden dat Pol won juist omdat ze een vrouw is. Het Songfestival was er niets bij.

Daarom verheugen wij ons nu al op de tweede editie van deze verkiezing en dan vooral op de uitkomst daarvan. Door te stemmen doe je overigens niet alleen ons een plezier. Met een beetje geluk win je namelijk een rally clinic. Dit zal in een auto zijn maar dat mag de pret niet drukken. Deelnemen kan tot en met 14 januari. In totaal mag je vijf namen doorgeven.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen