Wie wordt Dakar-rijder van het Jaar?

Vorig jaar werd Mirjam Pol Rally Rijder, of beter gezegd Rijdster, van het Jaar. Op MOTOR.nl ontstond naar aanleiding van deze uitslag een fikse discussie. Voorstanders vonden het bijzonder dat een vrouw won, tegenstanders vonden dat Pol won juist omdat ze een vrouw is. Het Songfestival was er niets bij.

Daarom verheugen wij ons nu al op de tweede editie van deze verkiezing en dan vooral op de uitkomst daarvan. Door te stemmen doe je overigens niet alleen ons een plezier. Met een beetje geluk win je namelijk een rally clinic. Dit zal in een auto zijn maar dat mag de pret niet drukken. Deelnemen kan tot en met 14 januari. In totaal mag je vijf namen doorgeven.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.