Het beeld van Hengelo is terug

In het centrum van Hengelo Gelderland, vlakbij de Remigiuskerk, stond jarenlang het beeld van de motorrijder. Iedereen die een keer de wegraces bezocht heeft, moet ’t gezien hebben. Helaas werd het beeld steeds ouder en werd het zo slecht dat het beeld zelfs verwijderd werd.

Gelukkig is er goed nieuws. In het kader van het 75-jarig bestaan van HAMOVE zijn Ad Ridderhof en Herbert Knoef aan de slag gegaan en hebben er voor gezorgd dat er een prachtig beeld van een motor terug gekomen is, in dit geval natuurlijk wijzend op de rijke crosshistorie van HAMOVE. Onlangs is het beeld door burgemeester Aalderink onthuld en aan de inwoners van Hengelo overgedragen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.