13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het beeld van Hengelo is terug

In het centrum van Hengelo Gelderland, vlakbij de Remigiuskerk, stond jarenlang het beeld van de motorrijder. Iedereen die een keer de wegraces bezocht heeft, moet ’t gezien hebben. Helaas werd het beeld steeds ouder en werd het zo slecht dat het beeld zelfs verwijderd werd.

Gelukkig is er goed nieuws. In het kader van het 75-jarig bestaan van HAMOVE zijn Ad Ridderhof en Herbert Knoef aan de slag gegaan en hebben er voor gezorgd dat er een prachtig beeld van een motor terug gekomen is, in dit geval natuurlijk wijzend op de rijke crosshistorie van HAMOVE. Onlangs is het beeld door burgemeester Aalderink onthuld en aan de inwoners van Hengelo overgedragen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen